Στην κάλπη κάνουμε επανάσταση

  Η αυλαία του προεκλογικού κλείνει για την Αλληλεγγύη με τη συγκινητική εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας υπογράψαμε νέο Συμβόλαιο με τον Λαό και η επόμενη πράξη είναι η επισφράγισή του από τους πολίτες την Κυριακή 30 Μαΐου.

  Εδώ και πέντε χρόνια δώσαμε αγώνες υπέρ των πολιτών, κάποιους εκ των οποίων κερδίσαμε και κάποιους χάσαμε, αλλά δεν τους ξεχάσαμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στη νέα πενταετία για το κοινό συμφέρον, για τον λαό μας που πάντα στα δύσκολα στέκεται όρθιος και παλεύει με περηφάνια. Θα συνεχίσουμε για κάθε νέο, για κάθε ηλικιωμένο, για κάθε μόνο και κάθε οικογενειάρχη. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ισότητα, για ευκαιρίες, για την Κύπρο που μας αξίζει. Θα παλέψουμε για τον ελληνισμό, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για κάθε ευάλωτη ομάδα. Θα κερδίσουμε την ίδια μας την ύπαρξη.

  Έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες. Στις δύσκολες στιγμές πάντα αναγνωρίζουν το σωστό από το λάθος, ορθώνουν ανάστημα και πάντα καταφέρνουν τη μικρή μας πατρίδα να τη σηκώσουν στις πλάτες τους.

  Η δική μας καρδιά μας χτυπάει στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο. Εμείς γνωρίζουμε ότι η Λευκωσία δεν είναι μοιρασμένη, αλλά ημικατεχόμενη. Τις δικές μας μνήμες δεν τις σκέπασε η λήθη και ο δικός μας πατριωτισμός είναι αγνός και δεν ορίζεται αναλόγως συμφερόντων.

  Η Αλληλεγγύη αντιλαμβάνεται πλήρως την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου, την απαξίωση που αισθάνεται για τους θεσμούς και τους πολιτικούς. Γνωρίζει όμως καλά πως η αδιαφορία και αποχή βολεύει το σαθρό σύστημα και ευνοεί το σάπιο κατεστημένο.

  Την Κυριακή έχουμε μια δημοκρατική ευκαιρία να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει. Ας την εκμεταλλευτούμε.

  Καλή ψήφο σε όλους.